Workshop: Filmen en monteren met je smartphone.

Iedereen kan het het inmiddels. Filmen met je telefoon. Maar wat is het verschil tussen een filmpje en een film die indruk maakt. Tussen een snelle video en een videoboodschap die je raakt. Hoe zorg je ervoor dat je de aandacht vast houdt. En hoe zet je de tekst erbij en welke beelden moet je schieten?

In deze training van een dag leren we je, hoe je met je eigen smartphone of tablet een eenvoudige maar professionele film maakt. Je leert hoe je opnames monteert met een videomontage-app. Je leert hoe je een eenvoudig interview afneemt. Ook leer je hoe je een verhaal vertelt met impact en de kijker bij de les houdt met bewegend beeld.

Voor mij?

De training is gemaakt voor jou, als je meer impact wil maken met jouw video’s. Je wil filmen met je telefoon en jouw smartphone zo gebruiken dat het eindresultaat je kijker in beweging brengt.

Wat kan ik na afloop?

  • Je weet wat je moet doen om een opname te maken met je smartphone.
  • Je leert hoe jij impact maakt met je verhaal.
  • Je leert welke vragen je kunt stellen bij een interview.
  • Je weet meer over verschillende camerastandpunten.
  • Je weet met welke app op je telefoon je kunt monteren.

We gaan oefenen met jouw smartphone en kijken welke videomontage-app geschikt is voor jou. Je maakt een eenvoudig script. Aan de hand van het script bedenk jij welke beelden je op wilt nemen. Je monteert de beelden op je telefoon en plaats de video online.

Hoe schrijf ik mij in?

Heb je interesse, neem dan contact op met ons. Via de mail of telefoon: matthea@devideoassistent.nl / 06 41156155

We maken deze workshop op maat, afhankelijk van de smartphones van de verschillende deelnemers. We geven de training ‘1 op 1’ of  ‘2 op meer’. Maximaal 12 deelnemers.

Heb je vragen? Bel gerust, 06 41156155 of maak een afspraak, dan kijken we wat je nodig hebt.